Murskattu persilja on monipuolinen yrtti, jota on käytetty roomalaisista ajoista lähtien koristeena ja makua parantavana aineena suolaisissa ruoissa. Sitä viljellään ympäri maailmaa, ja Pohjois-Afrikka sekä Lähi-itä ovat suuria prosessoijia. Persilja lisää hienovaraista aromia ja makua sekoitettuihin yrttimausteisiin, lihamarinoihin, vinaigretteihin ja kasviskeittoihin. Se täydentää munaruokia, paahdettuja vihanneksia ja yrttileipiä, ja on perusainesosa italialaisessa keittiössä. Laadun säilyttämiseksi murskattua persiljaa tulisi säilyttää tiiviisti suljetuissa astioissa, poissa valosta ja kosteudesta.
Korkealaatuinen artisokkaekstrakti tuotteellesi.
Artisokka on piikkipäinen monivuotinen kasvi, joka kuuluu asterikasvien (Asteraceae) perheeseen. Sen kukat ovat violetteja ja juurakko on lyhyt ja monivuotinen. Sen lehdet ovat syvälle uurrettuja ja niiden pituus on noin 50–80 cm. Korkeamman klorogeenihappo- ja syynipitoisuuden omaavia lajikkeita viljellään lääketieteelliseen käyttöön.
Artisokan lehtiä käytetään perinteisesti ruoansulatusvaivojen, kuten dyspepsian, oireiden lievittämiseen, jotka liittyvät täyteyden tunteeseen, kaasun muodostumiseen ja turvotukseen.
Lisätietoja ekstraktikvaliteeteistamme saat ottamalla meihin yhteyttä.
Lord Spices Groupin irtotavara "cebollino" on aromaattinen ja monipuolinen yrtti, joka on täydellinen tuomaan raikasta makua ruokiisi. Yli sadan vuoden perinteellä olemme johtajia "cebollino"-tuotannossa ja -jakelussa, tarjoten henkilökohtaista palvelua kansallisesti ja kansainvälisesti. "Cebollino"-tuotteemme valitaan ja pakataan huolellisesti eri muodoissa, varmistaen niiden tuoreuden ja laadun. GMO-vapaa, "cebollino" on turvallinen ja herkullinen valinta kulinaarisiin luomuksiisi.
Provence Prim tarjoaa monia laadukkaita salaattivariaatioita.
Toimitus Ranskassa tai ulkomailla.
Kasvatettu Etelä-Ranskan, Provencen, lempeässä auringossa.
Perinteinen tai luomuviljelty.
Ota yhteyttä!
provenceprim@outlook.com
+33 6 70 35 13 61
Tilavuus ja tuoreus taattu!
Mäkkä Blonde
Mäkkä Rouge
Batavia Rouge
Batavia Blonde
Tammenlehtisalaatti Blonde
Tammenlehtisalaatti Rouge
Päärynäsalaatti
Lollo Rossa
Lollo Blonde
Scarole
Frisée
Pakkaus ja pakkaaminen tarpeen mukaan.
Ota yhteyttä!
provenceprim@outlook.com
+33 6 70 35 13 61
ranskalaista tuotantoa, provencelainen tuottaja, tuoreet hedelmät ja vihannekset, salaattien viejä, salaattien tuonti/vienti, salaattien toimitus, salaattien tukkumyyjä, hedelmien ja vihannesten tukkumyyjä, salaattien myynti, salaattitoimittaja Ranskassa, hedelmien/vihannesten tuonti Ranskaan, Provencen tuotteet, salaattituottaja, hedelmien ja vihannesten toimitus, hedelmien ja vihannesten viejä, luomu, bio, perinteinen
Lettuce Blonde: Pakkaus tarpeen mukaan
Lettuce Rouge: Pakkaus tarpeen mukaan
Tammenlehtisalaatti Blonde: Pakkaus tarpeen mukaan
Tammenlehtisalaatti Rouge: Pakkaus tarpeen mukaan
Batavia Blonde: Pakkaus tarpeen mukaan
Batavia Rouge: Pakkaus tarpeen mukaan
Lollo Blonde: Pakkaus tarpeen mukaan
Lollo Rossa: Pakkaus tarpeen mukaan
Mäkkä Blonde: Pakkaus tarpeen mukaan
Mäkkä Rouge: Pakkaus tarpeen mukaan
Rougette: Pakkaus tarpeen mukaan
Rucola on pitkänomainen ja sahalaitainen lehti, jossa on pippurinen maku ja tyypillinen aromi. Se on rikas kalsiumista, raudasta ja C-vitamiinista. Sen lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia ovat: ruoansulatusta edistävä, puhdistava ja elvyttävä vaikutus.
Lajike baby leaf. Mahdollisuus käyttää sekoitusten valmistukseen.
Saatavilla mustissa laatikoissa tai 500 g ja 1 kg lämpötiivistetyssä styroksissa.
AMS European etsii makujen huippua. Yritys on erikoistunut hedelmien ja vihannesten tuontiin ja kaupallistamiseen ympäri maailmaa.
AMS European -yritys perustettiin vuonna 2004 Pariisiin, gastronomiseen pääkaupunkiin, tarkemmin sanottuna Rungisin alueelle, joka on maailman suurin markkina.
Erinomaisuus on edelleen ja aina tiimimme päähuolenaihe, joka on omistautunut asiakaspalvelulle.
Tervetuloa makujen maailmaan!
Pinaatti on lehtivihannes, jota käytetään raakana tai kypsennettynä sen hapokkaasta ja hieman sitruunaisesta mausta.
Käytettynä mausteena se nostaa keittojen ja vihannesten, kalaruokien ja munien makua, joiden kanssa se sopii erityisen hyvin. Runsaasti kuituja, magnesiumia, kaliumia, rautaa sekä A-, C- ja E-vitamiineja sisältävä pinaatti on tunnettu jo antiikin ajoista sen ruoansulatusta ja supistavaa vaikutusta.
Kuivat basilikanlehdet tuoksuvat miellyttävältä, pehmeältä ja lämpimältä, ja niissä on hieman pistävä maku. Basilika on minttuperheen yrtti. Jotkut ihmiset käyttävät sitä flunssan, päänsärkyjen, nesteenpidätyksen ja munuaisongelmien hoitoon. Fytoterapiassa basilicateetä käytetään imettävien äitien toimesta äidinmaidon lisäämiseksi ja verenkierron parantamiseksi. Joissakin kulttuureissa basilikanlehdet vähentävät hyönteisten aiheuttamaa kutinaa ja turvotusta.
Kuivattua basilikaa käytetään maustamaan erilaisia lihoja, kaloja, salaatteja ja kastikkeita. Kuivattua basilicateetä käytetään yleisesti virkistävänä yrttiteenä. Kaada 2 teelusikallista kuivattua basilikaa kuppiin (250 ml) kiehuvaa vettä ja peitä 4-8 minuutiksi maun mukaan. Sitä käytetään peston pohjana ja se lisää erityistä makua salaatteihin, pastoihin, pizzoihin ja muihin ruokiin.
Pakkaus: 250g, 500g ja irtotavarana.
La Perla Superiore, Artisokansydämet, vedessä, 425 ml
Toimittaja ei tarjoa yksityiskohtaista tuotekuvausta.
KOKO: 425 ml
MERKKI: La Perla Superiore
RESEPTI: vedessä
PAKKAUS: 12
VARIANTTI: Artisokansydämet
Laakerinlehti, tieteellisesti tunnettu nimellä Laurus nobilis, on aromaattinen yrtti, jota käytetään usein keittiössä sen voimakkaan maun ja tuoksun vuoksi. Välimeren alueelta kotoisin oleva laakerinlehti saadaan ikivihreästä laakeripuusta. Lehdet ovat tummanvihreitä ja kiiltäviä, ja niillä on nahkamainen rakenne. Yleensä niitä käytetään kokonaisina, ja niitä lisätään keittoihin, pataruokiin, kastikkeisiin ja marinadiin antaen niille hienovaraisen ja hieman kukkaisen maun. Laakerinlehti on myös tärkeä ainesosa perinteisissä mausteseoksissa, kuten Bouquet garni ja Provencen yrtit. Ruokakäytön lisäksi laakerinlehteä käytetään myös sen mahdollisten terveyshyötyjen vuoksi, mukaan lukien tulehdusta ehkäisevät, antioksidanttiset ja antimikrobiset ominaisuudet. On kuitenkin tärkeää huomata, että laakerinlehtiä tulisi käyttää kohtuudella niiden voimakkaan maun vuoksi.
PIPARMINTUN LEHDET KOKO
PIPARMINTUN LEHDET MURUSTETTU
PIPARMINTUN LEHDET TBC
PIPARMINTUN LEHDET JAUHE
Kasvitieteellinen nimi: Mentha piperita
Nettopaino: 20 kg – 25 kg/pussi
Sileä Muoto
Kirkas ja Korkealaatuinen
Sopii Vientiä varten
PAKKAUS
30x40x21 - Kartonkikotelo
30x50x17 - Kirppupahvi
30x40x21 - Lattiasuunnitelma
30x50x17 - Lattiasuunnitelma
* Tuote Voidaan Pakata Halutuissa Kokoissa ja Muodoissa Kysynnän Mukaan
Vaihtoehto: Vihreä okra
Alkuperä: Okra on kotoisin Afrikasta, mutta sitä viljellään nykyään monilla lämpimillä alueilla ympäri maailmaa. Meidän okramme kasvatetaan Senegalissa.
Kuvaus: Okra on pitkä ja sylinterimäinen vihannes, jolla on limainen rakenne ja hieman makea maku. Sitä käytetään usein ainesosana afrikkalaisessa, aasialaisessa ja karibialaisessa keittiössä.
Hanki leikattuja vihreitä papuja vertaansa vailla olevalla laadulla, valmiina höyrytettäväksi ja täydellisesti kypsennettäväksi minuuteissa.
Säilytä pakastettuna alle -18° C
Pakkaustyypit
400
grammaa
1
kilo
2,5
kiloa
10
kiloa
Tyypit
Leikattu
Koko
Peterselli on valittu huolellisesti, tuoreena pesty ja leikattu ennen pakastamista IQF-menetelmällä ja pakkaamista. Varret on poistettu. Tämä ainutlaatuinen yrtti makunsa ansiosta säilyttää täysin makunsa ZIP-pussin ansiosta.
PAKKAUS: 8 x 250 g = 2 kg